Päijätär Kuusenkerkkäsiirappi

Kuusenkerkkäsiirappi tuo metsän makua lautaselle. Sillä saat lisää makua niin suolaisiin kuin makeisiinkin annoksiin.

Kuusenkerkät on huolella valittu ja käsin kerätty Päijät-Hämeestä, suurimmaksi osaksi sysmäläisen Heini Katajiston metsistä.
Kerkät on uutettu ja keitetty siirapiksi perinteisellä, useita tunteja kestävällä valmistusmenetelmällä. Valmistuksessa käytetty ruokosokeri on Destination-tuotesarjaan kuuluva muscovadosokeri, joka omaa kauniin karamellin sävyn ja makuvivahteen ja on kotoisin Filippiineille kuuluvalta Negros-saarelta. Muscovado-sokeri on säilyttänyt sokeriruo’on ravitsevat ominaisuudet sen perinteisen valmistusprosessin ansiosta.

Käyttö: Kuusenkerkkäsiirappia voi käyttää letuille, jugurttiin, jäätelöön, leivonnaisiin, uunijuureksiin tai vaikka tofun tai lihan maustamiseen.

Pakkaus: 100 ml lasipullo

Valmistaja: Luontoemo, Sysmä

7.50